Ruošiu šią vietą Premos Sai atėjimui

Ruošiu šią vietą Premos Sai atėjimui

Tuo galite tikėti, galite netikėti. Ši vietovė yra išskirtinė. Treta jugoje šioje žemėje buvo Višvamitros ašramas. Čia Rama ir Lakšmana kovėsi su demone Tatake. Neteisinga būtų manyti, kad čia paprasta vietovė. Taip pat klaidinga būtų manyti, kad čia paprasti žmonės. Tas pats Rama sugrįžo kaip Krišna, tas pats Krišna sugrįžo kaip Sai. Jį supantys žmonės - tie, kurie jį myli ir brangina, - taip pat iš naujo atgims.

Ateity pamatysite, kiek čia rinksis šventųjų ir išminčių. Kur bepažvelgsite, visur bus žmonės oranžiniais drabužiais. Čia atvyks daug garbingų pasekėjų, šventųjų, išminčių. Čia važiuos ir aukštus postus užimantys asmenys - prezidentai ir ministrai. Mūsų studentai neturėtų manyti, kad mokosi mažame akademiniame miestelyje. Čia yra šventas garbingos istorijos ašramas. Dabar čia apsistoti nelabai geros sąlygos, bet Aš pastatysiu daugiau pastatų, kur galėtų apsistoti pasekėjai. Kitais metais atsiras kelios skirtingos valgyklos. Čia bus ir ligoninė. Pastatytoje salėje vyks Premos Sai daršanai.

Avataras Satja Sai bus dar kelerius metus, bet netrukus ateisiu kaip Prema Sai ir įsikursiu šiame ašrame, kur vyks ir daršanai, ir netgi Tiesos mokymas. Ruošiu šią vietą, purenu širdis Premos Sai atėjimui. Ankstesnės deklaracijos buvo skirtos tam laikui. Šiandienos Mano deklaracija yra šita.

Satja Sai (per Madhusudaną Naidu)
2015 m. spalio 20 d. Satja Sai Gramos akademinis miestelis, Mudenahalis, Indija

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :