Lapkričio 27-oji – Premos Sai gimimo diena

Ištraukos iš įvairių šaltinių

Ir pabaigoje Satja Sai pareiškia, kad Sai Prema gims praėjus metams po jo žemiško kūno mirties, Karnatakos valstijoje, vietovėje, esančioje tarp Bangaloro or Maisoro miestų. 
~ Howard Murphet. Invitation to Glory. 62 p.

Madhusudano Naidu knygoje The Story Divine. Living for God, skyriuje Paslaptingos paieškos Maisoro gatvėse, minima, kad Premos Sai Babos gimtadienis yra 2011 lapkričio 27 d.

Rugpjūčio 1 d. Bhagavanas pranešė svarbią žinią: "Prema Sai bus toks galingas avataras, kad bet kuris žmogus, kad ir kokia sumaištis siaustų jo širdyje ir galvoje, šio avataro akivaizdoje iškars atgaus dvasinę pusiausvyrą". Todėl visas pasaulis skubės išvysti Premą Sai. Svamis taip pat pasakė, kad Prema Sai jau gimęs. 
~ B. N. Narasimha Murthy. Kalba satsange. 2015 rugpjūčio 27 d. Dubajus.

Aš ir toliau būsiu subtiliajame (sūkšma) plane tol, kol avataras Prema Sai, sulaukęs 19 metų, perims misiją. Kiek jam dabar metų? Dabar jam tik septyneri su puse. Dabartiniu pavidalu aš būsiu artimiausius metus, nuo dešimties iki dvylikos, kol misija pereis į Premos Sai rankas. 
~ Sai Baba iš subtiliojo sūkšma plano (po fizinės mirties). Mauricijus. 2018 gruodžio 12 d.

Gal jums atrodo, kad Prema Sai kažkada kažkur dar gims, bet Prema Sai jau yra gimęs. Bet dar neįvyko praveša (dieviškumo įėjimas). Kai jo kūnui įšvyks praveša, jis paskelbs save avataru. Ši badžianų halė statoma būtent šiam avatarui. 
~ Sai Baba iš subtiliojo sūkšma plano (po fizinės mirties). Mahašivaratri, 2015 vasario 18 d. Mudenahalis

Pasak Satjos Sai, Šri Prema Sai Baba iš tiesų gimė 2011 m. lapkričio 27 d. 
~ Connie Shaw, Jim Wright. Healing through Love, The Quantum Gazing Story. 127 p.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :