Kalėdinis satsangas su išskirtiniais svečiais

Kalėdinis satsangas su išskirtiniais svečiais


Renginio svetainė: www.sairam.lt

Kviečiame į trijų dienų Kalėdinį satsangą, kuriame dalyvaus išskirtiniai svečiai - Svamis Virendra Singhas su žmona Agnes.

Svamis Virendra - indų kilmės, gimęs Fidžyje ir šiuo metu Australijoje gyvenantis guru. Nuo 14 metų per jį pradėjo reikštis dieviškosios energijos. Tokią "dieviškumo laidininko" savybę turėjo jo motina, per kurią reiškėsi deivė Durga. Būdamas jauniausias šeimos vaikas, Virendra tapo tradicijos tęsėjas ir jau beveik 40 metų eina šiuo Rytų pasauliui įprastu, tačiau Vakarams vis dar mistišku dieviškosios tarnystės keliu.

Sai Baba - tiek Širdi Sai, tiek Satja Sai - Svamio Virendros gyvenime užima ypatingą vietą. Bhagavano energija (šakti) per Svamį Virendrą reiškiasi dovanodama aplinkiniams galimybę patirti tiek "anų laikų" daršanų išgyvenimus, tiek pamatyti Bhagavanui būdingas manifestacijas: vibučio, lingamų atsiradimą, kt. Šie stebuklai vyksta ne tik renginių (pudžų) metu - vibutis dažnai atsiranda ir tuose namuose, kuriuose Svamis būna apsistojęs - ant Babos paveikslų, skulptūrų, altoriuje.

Svamis dažnai laikosi savo gimtajame Fidžyje, kur yra jo šventykla "Durga Sai mandir". Po pasaulį ir Europą Svamis Virendra keliauja Bhagavano nurodymu, atlikdamas Jo pavestą darbą.

Svamis Virendra niekada nelankė mokyklos - jo tėvai gyveno labai vargingai, tad neišgalėjo vaiko leisti į mokyklą. Ir šiandien Svamis nei skaito, nei rašo.

Svamio žmona Agnes dirba pradinių klasių mokytoja Sidnėjaus mokykloje. Jiedu kartu yra užauginę tris vaikus: du sūnus ir dukrą.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :