Ne visi žmonės ištvers šį švarinimą

1990 metais Satja Sai Baba privačiame pokalbyje Matai Betty* (Naujoji Zelandija) pasakė: 

"Ateis laikas, kai viskas ims pašėlusiai suktis. Aš skalbsiu, skalbsiu, skalbsiu... Pilsiu ir pilsiu savo dievišką meilę ant viso pasaulio iki tol neregėtu mastu, ir toji meilė švarins kiekvieną širdį. 

Daugeliui bus labai sunku. Žmonės sparčiai keisis, ir net artimiausius giminaičius bei draugus, kuriuos manei gerai pažįstanti, bus sunku atpažint.

Paplis daug ligų, padažnės vėžys. Bus daug pykčio ir neramumų. Ne visi žmonės ištvers šį švarinimo procesą.

Visos dabar žinomos institucijos, struktūros subyrės. Viskas bus supurtyta iš pagrindų. Tai turi įvykti prieš prasidedant Aukso amžiui.

Kai šie laikai ateis, jei brangus gyvenimas, būk prie Mano kojų ir viskas bus gerai. Nesijaudink. Negi jaudiniesi, kada matai iš skalbyklės išbėgantį purviną vandenį?

Kai kuriuos žmones reikės "skalbti" labai daug kartų. Kai šie laikai ateis, niekam neleisk išmušti tavęs iš pusiausvyros. Audros metu ant medžio šakos nutūpęs žvirblis žino, kad jo stiprybė ne naguose, o sparnuose - jis gali nuskristi į girios tankmę, kur jo audra nepasieks. Nebijok. Savo sekėjus Aš apsaugosiu. 

Kai visas pasaulis taps nestabilus, Naujoji Zelandija liks stabili. Ši šalis yra saugi, švari, žalia. Ji bus viena iš pirmųjų Aukso amžiaus šalių."

________
*Mata Betty yra parašiusi penkias knygas apie Sai. 

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :