Pirmasis Šri Satjos Sai Babos interviu vertėjams

Pirmasis Šri Satjos Sai Babos interviu vertėjams

Pirmasis Šri Satjos Sai Babos (per Madhu) išskirtinis interviu Jo įsteigtos leidyklos "Šri Satja Sai Premamruta Prakašana" tarptautinei vertėjų grupei vyko Mudenahalyje, "Premdyp"

2015 m. lapkričio 24 d. 

Vertėjams, susirinkusiems iš viso pasaulio, Sai Baba kalbėjo:

Jūs atliekate didžiulį darbą skleisdami Mano žodį Mano sekėjams įvairiomis kalbomis. Visi turite dirbti su meile, darniai ir vieningai. Jūsų darbas išsaugant Svamio žodžius garso įrašuose ir tekstuose šiandien yra tarsi sėklos sodinimas – ilgainiui iš jos išaugs didžiulis medis, kuris subrandins saldžių vaisių. Negalvokite, kad pasodinti sėklą yra mažas darbelis. Užtenka vienos sėklos, kad augalas taptų vešliu medžiu – tas medis subrandins daug vaisių, ir kiekviename vaisiuje bus daug sėklų, o kiekvienoje sėkloje bus po naują medį. Kai sodinate vieną sėklą, turite suprasti, kad iš tiesų sodinate milijonus sėklų. Nemanykite, kad tai mažas darbelis. Tai ne darbas, tai – garbinimas. Negalite net įsivaizduoti tos transformacijos, kurią žmonės patirs skaitydami tai, ką šiandien parašėte.

Visa tai duota Dievo. Vien dėl to, kad jūs transkribuojate, verčiate Dievo Balsą, Dievo Žodį, nepagalvokite, kad tai darote jūs – tai priklauso Dievui.

Inžinierius pastato rūmus ir pelno šlovę. Bet iš kur jis statybai ėmė žemės, vandens ir erdvės? Jis jų nesukūrė. Visus šiuos elementus sukūrė Dievas, o inžinierius juos tik panaudojo rūmams pastatyti. Gerai operuojantis gydytojas pelno puikaus chirurgo reputaciją. Bet jis tik operuoja – žmogaus kūną sukūrė ne jis. Kad ir koks neprilygstamas būtų gydytojas, ar jis sugebėtų sukurti žmogaus organą ar galūnę? Šlovę jis pelno naudodamas tai, kas jau sukurta Dievo. Panašiai, ir visos šios žinios bei išmintis kyla iš Svamio ir patenka jums. Jos priklauso Svamiui, ne jums. Niekuomet nė iš tolo neprisileiskite ego. Jūs esate tie, kurie kitiems perduoda Dievo žodį, todėl su kiekviena diena turite būti vis kuklesni ir nuolankesni.

Visą susitikimo medžiagą galite atsisiųsti čia:


Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :