„Net ir žvirblis gali dalyvauti Mano darbe“

Tai įvyko per Bhagavano daršaną Sai Kulvant auditorijoje. Jis vaikščiojo tarp sekėjų, spinduliuodamas visiems savo meilę. Tačiau kelių studentų dėmesys buvo sutelktas kitur – ant tako, kuriuo turėjo eiti Svamis, gulėjo šakelė. Studentams buvo neramu, kad Svamis gali ant jos užminti, tačiau jie nežinojo, kaip tokioje situacijoje pasielgti. Ar pažeisti drausmę – atsikelti ir išvalyti taką, ar ne? Laiko liko visai mažai – Svamis sparčiai artėjo į tą pusę, kur ant kelio gulėjo šakelė. Tačiau studentai negalėjo apsispręsti, ar atsistoti ir paimti šakelę, ar ne.

Jiems taip besvarstant, o Bhagavanui einant vis artyn, atskrido žvirblis ir tą šakelę nusinešė. Taip takas buvo išvalytas! Studentai apstulbo iš netikėtumo. Ir apsidžiaugė, kad kelias švarus. Svamis priėjo prie jų ir tarė: „Ar manote, kad jūs esate vieninteliai, kurie gali vykdyti Mano darbus? Net ir žvirblis gali dalyvauti Mano darbe“, ir nuėjo tolyn.

Tik dėl Jo malonės mes galime būti Jo misijos dalimi. Su mumis, ar be mūsų – Jo misija tęsis, tad mes patys turime nepraleisti galimybės!

Šaltinis: Indrani Sai
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :