Kaip gyventi pagal Svamio „receptus“

Kaip gyventi pagal Svamio „receptus“

Nuo jūsų priklauso, kaip panaudosite Dievo malonę ir
per kiek laiko išsikapstysite iš „ego“ ligos
         
Klausimas: Kai mes gyvename pagal Tavo „receptus“, kaip mums sužinoti, kad Gydytojas tikrai yra šalia ir stebi mūsų sveikimo procesą?

Svamis:
Gyvendami pagal „receptus“ jūs pasijusite geriau – negalavimai išnyks, tapsite sveikesni. Jūsų sveikatos pagerėjimas ir bus gydytojo priežiūros įrodymas. Aš esu su jumis, stebiu procesą – kitaip pagerėjimas nebūtų įmanomas. Jeigu atsakingai laikysitės gydytojo nurodymų, jūsų sveikata neabejotinai pagerės. Žmogus, kuris serga gelta, visą pasaulį mato geltonų atspalvių, tačiau pasveikęs viską išvysta teisingoje šviesoje. Panašiai, kai jumyse neliks savanaudiškumo, visą pasaulį išvysite kitokioje, dieviškoje, šviesoje. Pamatysite, kad jūs nesate kitoks, nei visas likęs pasaulis, ir tik dėl ligos jums atrodė kitaip. Pasveikus nuo savanaudiškumo, viskas bus dieviška.

Kai sveikata pasitaisys tiek, kad Dievą regėsite ne tik čia, ne tik savo viduje, bet ir visur kitur, visame kame, – jūs ir toliau turite gyventi pagal „receptus“. Jei juose nurodytus „vaistus“ vartosite per mažomis dozėmis, jie gali nepadėti; jei juos vartosite nereguliariai – ir tada gali nebūti jokio poveikio. Vaistus turite vartoti teisingomis dozėmis ir teisingais laiko intervalais. Jeigu dvasine praktika užsiimsite tik protarpiais, tik dėl akių – nepajusite nė mažiausių pasikeitimų. Permainos įvyks tada, kai gerais darbais užsiimsite visą laiką – nuolatos, dieną ir naktį. Jeigu stengiatės, tačiau jokių pokyčių nėra, vadinasi, jūsų pastangos nepakankamos. Ir abejoti, ar gydytojas tikrai yra šalia jūsų, nėra gerai.

Dievo malonė skirta visiems, kiekvienam vienodai. Nuo jūsų priklauso, kaip ją panaudosite ir per kiek laiko išsikapstysite iš savo „ego“ ligos. Kai savanaudiškumo nebeliks, viską išvysite dieviškumo šviesoje – tai reikš, kad jūs visiškai pasveikote. Gydytojas – Dievas – yra ne tik čia, ne tik šalia jūsų. Jis yra visur.

Šri Satja Sai Baba (per Madhu)
Satsangas Otavoje (Kanada)
2016 m. birželio 11 d.
Šaltinis: Sai Vrinda
Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Kanadoje ir JAV 2016 m. birželio mėn.

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :