Aš noriu būti su Savo geriausiais mokiniais

Aš noriu būti su Savo geriausiais mokiniais

Iš milijardų žmonių žemėje vos keliems vadovauti ateina Pats Dievas. Jis nori būti su Savo geriausiais mokiniais, kurie greitai išmoks savo pamokas, negailės pastangų, atliks savo namų darbus ir, gavę testą, puikiausiai jį išlaikys. Čia tas pats, kaip mokykloje: baigę vieną klasę, pereinate į kitą, kurioje turite išmokti daugiau. Jūsų mokymasis niekada nesibaigs. Ir toliau turėsite mokytis, tik bus vis sunkiau. „A, B, C, D“, „1, 2, 3“ – tai tik pradinis lygis. Ilgainiui tenka spręsti kur kas sunkesnius matematikos uždavinius, sudaryti kur kas sudėtingesnius sakinius.

Taip yra net ir jūsų dvasiniame tobulėjimo kelyje į Svamį. Bėgant metams jūsų uždaviniai bus sunkesni, bet taip jūs mokotės, taip jūs augate, taip jūs galite baigti mokslus. Priimkite tai su džiaugsmu, kad Svamis vis dar arti, kad Jis vis dar jus moko, kad Jis vis dar nori, kad išmoktumėte, ir Jis ragina jus stengtis, kad taptumėte geresni, nei anksčiau, kol vieną dieną jūs ir Jis tapsite Viena, ir daugiau nebebus dviejų.

Kiti seks jūsų pavyzdžiu. Seks jūsų vaikai, seks ateinančios kartos. Jei tėvas nerodys pavyzdžio, sūnus negalės juo sekti. Jei neseks sūnus, neseks ir anūkas. Taigi nuo jūsų priklauso, ar toliau vykdysite šią užduotį, kad žmonės, einantys už jūsų, ir toliau sektų jūsų pėdomis. Jei sekate Manimi, Aš irgi seksiu jumis, kur beeitumėte. Aš noriu būti su Savo geriausiais mokiniais. Bet kuris mokytojas būtų laimingas matydamas, kad jo mokymą mokiniai priima rimtai ir nuoširdžiai, kad jie stengiasi mokytis.

Iš Sai Babos kalbos (per Madhusudaną Naidu)
Singapūras, 2016 m. kovo 23 d.
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Singapūre 2016 m. kovo mėn.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :