Aukso amžiaus priklauso tik nuo to, koks esate jūs

Klausimas: Tu minėjai, kad dabar vedi į Aukso amžių ir kad jis truks labai daug metų. Kas atsitiks pasauliui po Aukso amžiaus?

Svamis: Aukso amžius – tai ne konkretus laikas ar konkreti vieta. Kai keliaujame po šias šalis, saulė iš pradžių pateka Australijoje, kiek vėliau ji pateka Singapūre, o Indijoje – dar vėliau. Daug vėliau ji pateka Londone.

Saulė yra ta pati; tai priklauso tik nuo to, kur esate – saulėtekį nulemia vien tai. Aukso amžius vyksta kiekvieną akimirką, jis priklauso nuo jūsų dvasinės evoliucijos. Žmogui, kuris suvokė savo dieviškąją prigimtį, Aukso amžius yra čia ir dabar. Žmogui, kuris dar to nepasiekė, jis dar turi ateiti.

Kai dauguma žmonių pasaulyje ims gyventi tyrai, suvokdami savo dieviš­kumą, tuomet pamatysite, kad visi žmonės aplinkui gali jausti Aukso amžių, nes jie turi auksines širdis.

Tiems, kurie gali taip gyventi amžinai, toks amžius tęsis amžinai.

Nėra prasmės jaudintis, kaip ilgai, kaip toli, – visa tai neesminiai dalykai.

Daug svarbiau, kokios pasekmės laukia jūsų šiame Auksiniame Satjajugos amžiuje, jeigu jūs nesikeisite. Ką dėl to darote?

Kalijugoje galite patirti Aukso amžių – tačiau Aukso amžius gali pavirsti ir į Kalijugą. Visa tai priklauso nuo jūsų ir jūsų poelgių. Tam, kuris užsimerkia ir dieną pramiega, diena yra naktis. Tam, kuris sunkiai dirba ir ko nors pasiekia, naktis tampa diena. Visa tai priklauso nuo to, koks esate jūs – Aukso amžius priklauso tik nuo to.

Satja Sai Baba (per Madhu)
Malaizija, 2015.09.30
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Malaizijoje 2015 m. rugsėjo - spalio mėn.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :