Kaip teisingai pasirinkti?

Tie, kurie priklauso jums, visuomet liks su jumis. 
Jų buvimas nulemtas Dievo. 

Klausimas: Brangus Svami, į ką turėčiau susitelkti savo gyvenime? Prašau, padėk man gyvenime teisingai pasirinkti.

Svamis: Aš visiems į šį klausimą jau atsakiau Savo kalboje. Viską, ką darote, galvojate ar sakote, darykite taip, kad tai atitiktų jūsų Dieviškąją prigimtį. Jei tai padeda jums tapti labiau Dieviškais ir mažiau savanaudžiais, tuomet darykite tai. Jei tai nepadeda jums tokiais tapti, nedarykite to.

Tie, kurie priklauso jums, visuomet liks su jumis. Jų buvimas nulemtas Dievo. Tad meilei nereikia savanaudiškumo. Meilė nesupančioja, ji išlaisvina. Išmokite išlaisvinti, o ne pririšti. Jei imatės kokio nors darbo, ar čia, ar kur kitur, tol, kol galite jį atlikti dorai, nesudrumsdami savo vidinės ramybės, imkitės jo ir darykite. Kol esate šiame pasaulyje, darbo išvengti negalite, tačiau pasirūpinkite, kad jis derėtų su jūsų dieviškais jausmais, dieviška prigimtimi; tai padės jums evoliucionuoti, o ne degraduoti į žemesnę būtybę.

Kai gyvenime tenka pasirinkti, rinkitės tai, kas padės priartėti prie Dievo. Viską, ką darote, galvojate ar sakote, darykite pagal savo dieviškąją prigimtį. Jei tai padeda tapti labiau Dievišku ir mažiau savanaudžiu, tuomet darykite tai.

Satja Sai Baba (per Madhu)
Jaunimo satsangas Londone
2015.08.30
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Jungtinėje karalystėje 2015 m. rugpjūčio mėn.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :