Nesavanaudiška mintis pritrauks viską

Klausimas: Brangus Svami, yra taip vadinamas „traukos dėsnis“, kuris teigia, kad jei teigiamai galvosite apie tai, ko gyvenime norite ir ką norite pasiekti, tai jūsų vizija ir mintys taps realybe. Ar gerai taip daryti ir turėti viziją? O gal turėtume tiesiog atsiduoti ir leisti viskam klostytis savaime?

Svamis: Pati mintis atsiduoti yra teigiama, ji prie savęs viską pritrauks. Net ir pagalvojimas, kad norite atsiduoti, savaime privers jus atsiduoti, o visa kita seks iš paskos.
Taip, viskas, ką pagalvojate, turi įvykti. Kiekviena paleista mintis – tai paleista energija, kuri niekada nemiršta. Energija nei sunaikinama, nei sukuriama. Kiekviena mintis tam tikru metu veda į tam tikrą žodį ar veiksmą. Tad puoselėkite teigiamas mintis. Nėra nieko galingesnio už nesavanaudišką mintį. Ji viską prie savęs pritrauks. Galbūt pastebėjote, kad kartais, kai meldžiatės Man savanaudiškai, į jūsų maldas neatsakau. Tuomet ant Manęs supykstate, įsivaizduojate, kad Svamis jumis nesirūpina ar jūsų nemyli. Tiesa ta, kad Aš nenoriu, jog taptumėte dar didesni savanaudžiai. Melskitės dėl ko nors kito ir stebėkite, kaip Aš išpildau jūsų maldą. Tuomet suprasite – taip, nesavanaudiška mintis pritrauks prie savęs viską.

Satja Sai Baba (per Madhu)
Jaunimo satsangas Londone
2015.08.30
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Jungtinėje karalystėje 2015 m. rugpjūčio mėn.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :