Koks bus Prema Sai?



Klausimas: Ar galėtum mums ką nors pasakyti apie Premą Sai – kokio Jis amžiaus, kokia Jo misija ir ką mes darysime, kai Jis ateis?

Svamis (per Madhusudaną Naidu): Kad ir kaip ilgai pasakočiau jums, koks yra kalnas, kol jo nepamatysite, nesuprasite. Jei parodysiu jums uolienos gabalą ir pasakysiu, kad kalnas yra dešimt tūkstančių kartų didesnis, jūs nesuprasite, kol jo nepamatysite. Prema Sai yra Sai, kuris pilnas premos (dieviškos meilės). Kokia yra dieviška meilė? Toks yra ir Prema Sai!

Šis traukinys nuveš jus į kelionės tikslą. Nusipirkite bilietą, įlipkite į traukinį – tikrai pasieksite kelionės tikslą ir patys pamatysite. Kas yra bilietas? Bilietas yra meilė, meilė, meilė. Kad gautumėte šį bilietą, turite mokėti meile! Nesavanaudiška meile, nesavanaudiška meile! Jei jos neturėsite, net jei ir pasieksite kelionės tikslą, nieko negalėsite suprasti – nes tik meilė gali suprasti meilę. Todėl, jei mylite, jūs suprasite Sai, kuris yra pilnas meilės. Aš visa tai darau tam, kad jus išmokyčiau, išugdyčiau tą meilę, kuri padės jums Jį suprasti.

Kai pereinate į aukštesnes klases, jūsų mokymo programa irgi darosi sunkesnė. Taip pat ir gyvenime, kuris turi pereiti nuo savanaudiškumo į nesavanaudišką meilę – ir, jei iš tikrųjų esate nusipelnę būti su Juo, jūs su Juo būsite. Jei nepelnėte malonės būti su Juo, niekas negalės jūsų pas Jį atvesti. Taigi mokau jus vien tik iš visiškos užuojautos jums – būkite labiau nesavanaudiški, būkite labiau mylintys – tam, kad nusipelnytumėte būti Jo akivaizdoje. Tik žinodami, kur yra Amerika, ten neatsirasite, kol neturėsite gebėjimo keliauti. Jūs turite nusipirkti bilietą, gauti pasą bei vizą ir keliauti. Taip pat, net jei jums ir pasakysiu, kur yra Prema Sai, koks Jis, kada Jis ką darys, tai nepadės, nes jei neišsiugdėte tos meilės, negalėsite nieko suprasti. Žinokite, kad viskas, ką tik darote dabar, nuves jus ten. To dabar turėtų pakakti.

Ispanija, 2016 m. spalio 24 d.
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Ispanijoje
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :