Pirmiausia paaukokite savo baimę dėl ateities

„Argi Jis nepasirūpins mumis, šiuo mūsų gyvenimu, šiuo kūnu? Argi Jis nepasirūpins mūsų poreikiais, jei to padaryti nesugebėsime mes patys? Pasirūpins! Pasirūpins!“

Visi turite turėti tokį tikėjimą ir išsilaisvinti iš bet kokių baimių, kurios jus persekioja. Kai gaunate progą pasiaukoti ir pasitarnauti, nedvejokite. Nebijokite dėl to, kas atsitiks jums ateityje. Geraširdiškai duokite, nesijaudindami dėl savęs. Jei tokį tikėjimą išsiugdysite, tada gyvensite nesavanaudiškai. Tik nesavanaudiškai gyvendami galėsite pasiekti nuolatinę laimę ir tapti nemirtingi, išlikdami šio pasaulio istorijos metraščiuose.

Lyg burbulai ant vandens jūs iškylate, sprogstate ir vėl sugrįžtate į vandenį – gyvenimas yra ne daugiau nei vandens burbulas. Gimė tūkstančiai, gyvena tūkstančiai, ateityje dar gims tūkstančiai. Kuo jūs skirsitės iš visų kitų? Pagal ką apie jus spręs ateityje? Pagal ką būsite laikomi tikrais Sai Babos sekėjai? Pagal jūsų gyvenimą – tarnystę, pasiaukojimą ir nesavanaudiškumą.

Jeigu reikia kažką paaukoti, pirmiausia paaukokite savo baimę dėl ateities ir ieškokite prieglobsčio tvirtame tikėjime, kad jus apsaugos ir visais jūsų poreikiais pasirūpins Dievas. Jis yra jūsų motina ir jūsų tėvas; Jis neleis, kad jums nutiktų kažkas tokio, kas nebūtų jums į gera. Gyvenkite turėdami šitokį tikėjimą.

Šri Satja Sai Baba (per Madhusudaną Naidu)
Ispanija, 2016 m. spalio 25 d.
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Ispanijoje
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :