Pelningiausias verslas

Pelningiausias verslas

Narasimha Murtis sako, kad Aš turiu meilės verslą. Leiskite jums pasakyti: tai pats pelningiausias verslas, nes jokios meilės investicijos niekada nenueina veltui. Jei investuosite nors kiek meilės į kitus, tai visada jums jos sugrįš daug kartų daugiau. Meilė nepatiria nuostolių, nes jos sugrįžta daugeriopai – daug daugiau, nei kada nors esate davę. Būtent todėl investavimas į meilės verslą yra pelningiausias iš visų!

Nepainiokite šios meilės su tokia meile, kuri pilna prisirišimų. Meilė egzistuoja tarp vyro ir žmonos, motinos ir vaiko, brolio ir sesers, ir tarp draugų. Be abejo, visa tai yra meilės rūšys, bet tai nėra tyra meilė, nes ji šiek tiek užteršta prisirišimais ir lūkesčiais. Kaip vanduo, nukritęs iš dangaus ant žemės, užsiteršia ir nebetinka gerti, taip ir jūs gimstate su tyra meile, bet dėl jūsų santykių ir prisirišimų jūsų meilė užsiteršia ir taip pasidaro netyra. Lūkesčiai, troškimai ir prisirišimai padaro ją netyrą. Vis dėlto, kaip vandenį galima išvalyti pašalinant iš jo teršalus, taip ir meilę galima išvalyti, jei pašalinsite visus lūkesčius, prisirišimus ir troškimus. Tai, kas liks, bus tyra meilė. Ta meilė tokia dieviška ir teikianti pasitenkinimą, kad kartą patyrę gebėjimą taip mylėti kitus ir justi pilnatvę, jūs nieko daugiau nebenorėsite. Jei tik paragausite tos dieviškos meilės ir gebėsite mylėti visus ta pačia dieviška meile – leiskite jums pasakyti – daugiau gyvenime nebebus ko siekti ar gauti. Žmogus, patyręs tokią meilę, pasidaro visiškai patenkintas, išvaduotas nuo visų troškimų ir lūkesčių, pasiekia viską, ir nebelieka daugiau ko siekti!

Aš įsikūniju, Aš bendrauju su jumis visais tik tam, kad jus išmokyčiau, jog įmanoma taip mylėti ir visada būti laimingam jaučiant tą meilę.

Iš Satjos Sai Babos kalbos (per Madhu) Paryžiuje 2018 m. balandžio 2 d.
Šaltinis: Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Prancūzijoje 2018 m. balandžio mėn.

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :