Ko jūs nesuprantate, tai kad turite dvi širdis

- Kur fokusuoti žvilgsnį meditacijos metu? Ir ką reiškia Šri Madhusudano Sai frazė "leistis žemyn į proto triušio olą"?

Kad su Manimi Atmą sujungtumėte su Paramatma, Savo sekėjams Aš patariu žvilgsnį fokusuoti į dvasinę širdį*. Posakis "leistis žemyn į triušio olą" (rabbit hole of the mind) reiškia dėmesio nuleidimą iš galvos į dvasinę širdį. Kai dėmesys sutelktas dvasinėje širdyje, tuomet galite su Manimi sujungti Atmą su Paramatma ir suvokti save kaip Atmą. Šį atsakymą prašau paskelbti savo svetainėje, kad jį galėtų perskaityti ir kiti.
Su meile ir palaiminimu
- Baba (per Kateriną Kapahi)
2020 m. birželio 30 d. 

* Sai Baba apie dvasinę širdį

"Ko jūs nesuprantate, tai kad turite dvi širdis. Širdis kairėje krūtinės pusėje yra "siurblys". Jos paskirtis pumpuoti kraują. Širdis kairėje kupina norų - norai kaupiasi širdies raumens audinyje ir sukelia skausmą. Didėjant skausmui atsiranda širdies negalavimai ir kraujo apytakos sutrikimai. 
Fizinės širdies dešinėje pusėje yra dvasinė širdis, - Svamis beda pirštu sau į krūtinės vidurį, per sprindį (~18 cm) žemiau Adomo obuolio. - Ji atomo dydžio. Tai vienintelė kūno vieta su teigiama energija. Kraujas, smegenys, oda, raumenys, vidaus organai, kaulai - viskas yra negatyvu, viskas negatyvios energijos, kuri yra laikina. - Svamis pasilenkia į priekį, ir nenustodamas baksnoti sau į krūtinės vidurį, ištaria: - Dievas yra Sąmonė. Mane surask štai Čia. Aš gyvenu tavo dvasinėje širdyje". 
Šaltinis: RadioSai

** Orignalas:
I advise My devotees to focus on the spiritual heart to join Atma to Paramatma with Me.
Going down the rabbit hole means moving the Awareness down from the head into the spiritual heart. When Awareness is in the spiritual heart, you can join Atma to Paramatma with Me and realize yourself as Atma.
Please post this answer on your website for others to know.
With Love and Blessings Baba

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :