Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Argentinoje

Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Argentinoje

Dieviškasis vizitas Argentinoje
vyko 2017 m. spalio 6–11 d.

Šiame buklete – vizito aprašymas, ištraukos iš svečių kalbų ir 4 Satjos Sai Babos kalbos.

2017 m. spalio 7 d. privačiame satsange Eskobare Svamis pasakė istorinę kalbą apie Premos Sai misiją ir būsimus pokyčius pasaulyje:
Niekada praeityje nebuvo tokio Mokytojo, niekada ateityje tokio Mokytojo nebus. Visi kiti tik pamokslavo ir propagavo savo mokymą savo ribotomis galimybėmis, savo aplinkoje. Bet bus Tas, kuris keliaus po pasaulį, į kiekvieną pasaulio dalį, susitiks su įvairiausiais žmonėmis ir pasakys jiems, kas yra Tiesa. O kokia Jo žinia? Jo žinia bus perduodama tyla, o ne žodžiais. Tiesiog būdami Jo akivaizdoje jūs suprasite tai, ką turite suprasti. Bet jei nenuraminsite savo proto ir jo neišvalysite, mokymo suprasti nepavyks. Todėl negana, kad Mokytojas ateitų. Kaip sakiau, kad tokį Mokytoją galėtų suprasti, žmogus turi pasikeisti ir patobulėti. Žinoma, pats buvimas Jo akivaizdoje bus labai pakylėjantis dvasią. Bet iš to gausite daugiausia naudos tik tada, jei tam pasiruošite.

2026-tieji – tai metai, kai žinia pradės sklisti labai sparčiai. Šis jaunuolis keliaus po visą pasaulį, į visas šalis. Pirmąją Savo gyvenimo dalį Jis keliaus ne tiek daug, bus ir Indijoje, ir keliaus. Bet antrojoje gyvenimo pusėje Jis daugiausia keliaus po pasaulį ir Indijoje negyvens. Nuo paprasto žmogaus iki ministrų ir premjerų – visi ieškos prieglobsčio prie Jo kojų. Visa tai yra Jo Generalinio Plano dalis.


Norėdami skaityti bukletą, paspauskite ant viršelio.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :