Ar galėsime būti su Prema Sai?

Ar galėsime būti su Prema Sai?

Klausimas: Bhagavane, gal galėtum mums ką nors pasakyti apie Premą Sai ir Jo dieviškąjį įsikūnijimą. Ar mes turėsime galimybę būti su Juo taip, kaip galėjome būti su Tavimi?

Svamis: Mudenahalyje yra pradinė ir vidurinė mokyklos, gimnazija ir koledžas. Visada matau, kaip gimnazijoje vaikai nerimauja. Kai jų paklausiu, kodėl vis nerimauja, jie atsako: „Aš nežinau, ar galėsiu tapti gydytoju, inžinieriumi ar teisininku, ir ką darysiu po to.“ Jie visą laiką nerimauja dėl to, kas įvyks paskui. Aš jiems sakau: „Tinkamai atlikite savo pareigas ir automatiškai pereisite į aukštesnę klasę. Jei dabar neatliksite savo pareigų, tai nėra prasmės ir nerimauti dėl ateities, nes nieko nepasieksite.“

Aš atėjau čia, kad paruoščiau jus Premos Sai adventui. Jei norite mokytis universitete, turite gerai baigti vidurinę mokyklą. Jei, užuot atlikę savo darbus vidurinėje mokykloje, tik galvosite apie universitetą, tai jame nieko nesuprasite. Prema Sai ateis jau visai netrukus, bet iš tikrųjų nėra svarbu, jei tada nebūsite arti Jo. Kad taptumėte Jo misijos dalimi ir būtumėte arti Jo, jūs turite pelnyti Jo malonę. Tą malonę gausite, jei būsite pilni meilės.

Prema Sai yra meilė, prema reiškia meilę. Jei pripildysite savo širdį meile, automatiškai būsite prie Jo pritraukti. Jis patrauks jus iš bet kurio pasaulio kampelio, kad ir kur būtumėte, kaip kad magnetas pritraukia vielos gabalėlį; bet jei geležis aprūdijusi ir apdulkėjusi, ji nebus pritraukta. Jei apsivalysite nuo egoizmo ir savanaudiškumo rūdžių ir dulkių, tai automatiškai būsite prie Jo pritraukti.

Aš jums sakau, kad kai kilsite aukščiau, jūsų pamokos vis sunkės. Tad jei norite mėgautis Premos Sai artumu, turite ateiti pasirengę, nes kitaip jums nebus jokios prasmės ten būti. Būsite lyg pirmokas, sėdintis universiteto paskaitoje – jūs nieko nesuprasite. Žmonės pyks ir sakys, kad nieko nesupranta, ko šis Avataras moko, ir jie išvyks, nes negalės Jo suprasti. Testai bus kiekviename žingsnyje. Kad juos išlaikytumėte, ugdykitės meilę. Kuo geriausiai išnaudokite dabartinį laiką – tai automatiškai užtikrins jūsų ateitį.

Šri Satja Sai Baba (per Madhu)
Australija, 2015 m. rugsėjo 23 d.

Šaltinis: Sai Vrinda
Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Australijoje 2015 m. rugsėjo 23-24 d.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :