„Pirmiausia jūsų širdys turi tapti auksinės – tik tada prasidės Aukso amžius“

„Pirmiausia jūsų širdys turi tapti auksinės – tik tada prasidės Aukso amžius“

Daugybė žmonių visame pasaulyje laukia ateinant Aukso amžiaus, ir jis ateis. Aukso amžius neprasidės tam tikru momentu. Kai jūsų širdis taps auksinė, ir amžius taps Aukso amžiumi. Kūrinija bus tokia, kokią ją įsivaizduosite. Kai visi žmonės gyvens su kilniomis nuostatomis ir tikrai pagirtinais, dieviškais jausmais, jų gyvenimai pasidarys auksiniai, ir amžius taps auksinis.

Kiekviename amžiuje yra ir teigiamų, ir neigiamų aspektų. Kai gimė Rama, buvo ir Ravana. Kai atėjo Krišna, buvo Kamsa. Net šiame amžiuje yra abu – ir teigiami, ir neigiami aspektai. Aukso amžius ateis tik tada, kai negatyvūs aspektai silpnės, o pozityvūs aspektai stiprės. Pozityvūs aspektai – tai nesavanaudiški jausmai, negatyvūs – savanaudiški jausmai. Kai savanaudiškų jausmų mažės, o nesavanaudiškų jausmų daugės, štai tada ir ateis Aukso amžius.

Kaip ugdytis nesavanaudiškus jausmus? Kai sekate širdimi, ugdotės nesavanaudiškus jausmus. Kai sekate protu, stiprėja savanaudiški jausmai. Protas visada galvoja savanaudiškai – „aš“ ir „mano“, jis niekada negalvoja nesavanaudiškai. Kol žmogų valdys protas, Kalijuga nesibaigs. Kai vyrai ir moterys pradės klausyti hrudaja dharmos – širdies balso, tada prasidės Aukso amžius. Jei trokštate išvysti Aukso amžių, visi turite gyventi dievišką ir taikų gyvenimą.

Pirmiausia, kas turi įvykti, tai jūsų širdies transformacija. Kai jūsų širdis pasikeis, pasikeis ir pasaulis. Kai aukositės, ir kitus paskatinsite aukotis. Tačiau kaip šiandien elgiasi žmonės? Jie palieka aukotis kitiems, kitiems palieka veikti su meile ir atjauta, užuot taip elgęsi patys.

Jei valgys kiti, argi ir jūsų pilvas bus pilnas? Jei jie gerai išmiegos, argi ir jūs jausitės pailsėję? Nieko panašaus. Viską turite daryti patys, o ne per kitus. Turite pripildyti savo širdis nesavanaudiškų ir kilnių jausmų, tada atitinkamai pasikeis ir jūsų matymas – ir pasaulis taip pat pasikeis. Tik tada, kai Mano sekėjai išgrynins savo širdis ir padarys jas šventas, Mano vizija ir misija bus baigtos. O iki tol Aš vis ateisiu įkvėpti žmonių, kad galėtų prasidėti Aukso amžius. Pirmiausia jūsų širdys turi tapti auksinės – tik tada prasidės Aukso amžius.

Šri Satja Sai Baba (per Madhu)
Fidžis, 2015 m. rugsėjo 26 d.

Šaltinis:
Bukletas apie Dieviškąjį vizitą Fidžyje, 2015 m. rugsėjo mėn.

Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :