Izaokas Taigretas: „Nors atrodys, kad Tu išvykai...“

Izaokas Taigretas: „Nors atrodys, kad Tu išvykai...“

Sakydamas, kad čia yra apšilimo sesija prieš rytojaus satsangą, Svamis pakvietė Izaoką Taigretą tarti kelis žodžius. Iš visos širdies padėkojęs Bhagavanui, jis kalbėjo:
„Aš daug metų Putapartyje ir Brindavane stebėjau, kaip žingsnis po žingsnio Tu pasieki vis naujus kampelius ir juos palaimini. Be jokių abejonių – Putapartyje Tavo vibracijos persmekia kiekvieną akmenį, kiekvieną kambarį, kiekvieną salę – kiekvieną Tavo aplankytą žemės lopinėlį! Tą patį mačiau ir Brindavane, kuriame teko laimė būti – jame Tu palaiminai kiekvieną žemės pėdą, tą patį darei ir Mudenahalyje.

Man nepaprastai patinka keliauti kartu su Tavimi, nes aš žinau, jog Tu atvyksti į nuostabių žmonių namus ir visiems laikams juos paženklini dieviškumo ženklu. Šitam namui 25 metai, tačiau ir po 1000 metų, nepriklausomai nuo to, ar šis namas tebestovės, ar ne – ši žemė bus palaiminta ir šventa, nes čia lankeisi Tu.

Labai branginu šią galimybę matyti, kaip Tu žengi į naujas vietas, palaimindamas jas Savo atėjimu, palikdamas jose Savo ženklą, Savo pėdsaką. Didelis džiaugsmas regėti Tave šiuose namuose – ir visuose kituose namuose, kurie buvo palaiminti. Nors atrodys, kad Tu išvykai, šių namų šeimininkai niekuomet neužmirš gautos malonės – kad Tu apsilankei jų namuose ir jų širdyse.“

Dieviškasis vizitas Kanadoje. 2016 birželio 10 d.
Šaltinis: saivrinda.org
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :