Apie kitą Mano misijos dalį

Apie kitą Mano misijos dalį

Dabar yra tinkamas metas papasakoti jums apie kitą Mano misijos dalį, tai ir padarysiu. Ar jūs žiūrite filmus? Jeigu visos mįslės ir paslaptys išaiškėtų filmo pradžioje, niekas jo nežiūrėtų iki pabaigos. (Juokas ir plojimai)

Dabar yra pats stipriausias, pats sakraliausias, pats įdomausias šio Dieviškojo įsikūnijimo laikotarpis. Tiktai tie, kuriems užteks kantrybės žiūrėti filmą iki galo, sužinos, kuo viskas baigėsi. Filmas rodomas prieš pertrauką ir po pertraukos. Dažniausiai antroji filmo dalis būna dramatiškesnė už pirmąją. Tie, kurie pagalvojo, kad su pirmąja dalimi baigėsi visas filmas ir išėjo, tie nepamatys visko. Jie manys, kad ką jie pamatė – tai ir yra visas filmas, todėl žinos tik pusę istorijos, pusę tiesos. Kam užteks kantrybės palaukti, tie sužinos visą tiesą.

Niekam nežinomi Dievo keliai. Nežinomi ir Avatarų keliai – netgi mistikams, išminčiams ir šventiesiems jie lieka paslaptimi. Visuose trijuose pasauliuose jie yra unikalūs. Avataro keliai yra neįmenama paslaptis. Juos sunku suvokti, bet lengva patirti. Tiems, kurie turi kantrybės, filmas tęsiasi ir jie pamatys tikrąją jo pabaigą. Kiti žinos tik pusę istorijos; jie svarstys, klausinės, ginčysis apie tai, kas nutiko vėliau, bet niekuomet nesužinos tiesos.

Šri Satja Sai Baba (per Madhu)
Šaltinis: Dieviškoji kalba Miunchene (Vokietija), 2016 m. balandžio 6 d.
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage

Raktiniai žodžiai :