Jeigu vienas žmogus gali išgirsti Dievą viduje, vadinasi, tą gali ir kiti

Jeigu vienas žmogus gali išgirsti Dievą viduje, vadinasi, tą gali ir kiti


Klausimas: Yra tokia moteris, Katerina Kapahi (Catherine Kapahi, perduodanti Bhagavano Babos žodžius iš vidaus – jie paskelbti daugelyje jos knygų). Svami, prašau, paaiškink mums, koks jos vaidmuo ar ryšys su Tavo šviesos kūnu.

Svamis (per Madhusudaną Naidu): Tos pačios dainos galima klausytis per daugelį radijo imtuvų. Ta pati saulė atsispindi visuose vandens telkiniuose visame pasaulyje. Tos pačios išminties mokė daugybė mokytojų ir daugybė mokyklų. Panašiai, ir Aš turiu daug instrumentų savo darbui atlikti. Ne tik viena moteris, vienas berniukas ar vyras – visi jūs vienaip ar kitaip esate Mano instrumentai, ir visi jūs turite vaidmenį Mano misijoje. Kaip ir visi kiti, taip ji turi savo vaidmenį. Jei vienas žmogus gali išgirsti Dievą viduje, tai gali ir visi kiti. Viskas, ko reikia – tai visada rinktis ir klausytis Dievo „radijo stoties“, nuolat galvoti apie Dievą, ir nieką kitą – tada tapsite nepriekaištingu instrumentu Viešpaties rankose ir visuomet būsite ryšyje su Dievu. Panašiai kaip klasėje, kur vieni mokiniai stropiai mokosi ir pranoksta kitus, o kiti mokiniai nelabai stengiasi, todėl atsilieka. Mokytojas tas pats, bet mokinių pasiekimai priklauso nuo jų pačių pastangų. Taigi, jei vienas mokinys gali išlaikyti egzaminą, jį išlaikyti gali ir visi kiti.

Tokie žmonės yra pavyzdžiai, kokie gali būti instrumentai. Panašių į juos yra daug: Aš turiu daug burnų, per kurias kalbu, daug rankų, per kurias tarnauju, daug kojų, kuriomis vaikštau, ir daug širdžių, per kurias myliu. Kiekvieno žmogaus misija – tapti nepriekaištingu instrumentu Viešpaties rankose ir paskatinti taip elgtis ir kitus. Tokia yra ir jos misija.

Kroatija. 2016 m. balandžio 24 d.
Šaltinis: Sai Vrinda, Divine booklets
Print Friendly Version of this page Get a PDF version of this webpage